TRÄDGÅRDSSKÖTSEL

 

Inom trädgårdsskötsel kan vi erbjuda både punktinsatser och mer omfattande kontrakt. Vi har både hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och privatpersoner bland våra kunder.

 

Skötsel omfattar bland annat rensning av ogräs, skötsel av rabatter, beskärning av buskar och träd, gräsklippning, lövupptagning med mera. Vår målsättning är att på ett professionellt sätt, i ett nära samarbete med dig som kund, utföra arbetet för utökad trivsel i trädgårds- och utemiljöer. I det dagliga arbetet anstränger vi oss för att åstadkomma det bästa resultatet. Är du privatperson har du möjlighet att nyttja skattereduktion, RUT-avdrag på de flesta tjänster inom skötsel. Från och med 1/8 2016 berättigar även trädbeskärning till skattereduktion.

 

Med rätt skötselåtgärd vid rätt tillfälle blir utemiljön en källa till trivsel och inspiration.

 

För dig som vill ha återkommande hjälp åtar vi oss att löpande se över din trädgård. Vi kommer så ofta du önskar och hjälper dig med allt från att sköta enbart gräsklippning till totalansvar över trädgården. Det finns också möjlighet att boka in tillsyn under en kortare period, till exempel under semestern.

 

Vill du sköta din trädgård själv men tycker att vissa moment är svåra att hinna med eller jobbiga att utföra? Då har du möjlighet att kontakta oss för punktinsatser. Några av våra populäraste tjänster är vår- och höststädning, trädbeskärning och häckklippning. Många av våra kunder återkommer år efter år.

 

Garden styling – Ett grönt lyft inför försäljning

Ska du sälja ditt hus och vill ha hjälp med att få trädgården fin inför din husvisning? Trädgården ger köparen det första intrycket av huset och en välskött trädgård ökar värdet på huset vid försäljning. Vi hjälper dig att effektivt styla trädgården inför försäljning. Garden styling berättigar till RUT-avdrag. Kontakta oss så berättar vi mer.