Snöröjning
i Linköping, Norrköping, Mjölby och Motala

– Vi arbetar i hela Östergötland

SP Trädgårdsservice erbjuder snöröjning och halkbekämpning för stora och små kunder. Beroende på förutsättningarna erbjuds såväl maskinell som manuell röjning.

Genom noggrant planerade rutter effektiviseras röjningen. Vi röjer snö för både Norrköpings- och Linköpings kommun och blir därför utkallade när snömängden överstiger 5 cm.
Snöröjning av innergårdar eller garageuppfarter I Linköping, Norrköping och Motala

Vi hjälper dig att hitta en lösning för snöröjning både för dig som privatperson, företag eller bostadsrättsföreningen. Både maskinell- och manuell snöröjning och halkbekämpning till ett fast pris. Kontakta oss så räknar vi på just ditt objekt!

Utlastning av snö

I tätbebyggt område kan ibland snövallar och snöhögar utgöra ett hinder för framkomlighet. I värsta fall riskeras människors liv och hälsa när inte utryckningsfordon når fram eller när utrymningsvägar blockeras. Finns behov av utlastning eller bortforsling av snö kan vi hjälpa till.

Våra erbjudanden

Vill du ha hjälp med snöröjning i vinter? Kontakta oss så berättar vi mer om våra erbjudanden. Visste du att snöröjning och taktskottning berättigar till skattereduktion, så kallat RUT-avdrag?

Takskottning

Snö och is på tak utgör på flera sätt en risk. Vattenskador till följd av snö på tak är inte ovanligt. Nedfallande is och snö utgör också en akut fara för förbipasserande gång- och cykeltrafikanter. SP Trädgårdsservice kan på kort varsel hjälpa till att avvärja dessa faror. Vi har erfarenhet från bland annat Anders Ljungstedts gymnasium, Linköpings universitet och Coop Konsum Boxholm med flera.

Beställningsformulär

Fyll i kontaktformuläret nedan och skicka till oss.


    Säsongpris för röjning av garageinfart inkl. entré dag 7-18: 2275 kr/säsong*Säsongpris för röjning av garageinfart inkl. entré natt: 3500 kr/säsong*Säsongsavtalspris med debitering per tillfälle dag: 315 kr/tillfälle*Säsongsavtalspris med debitering per tillfälle natt: 410 kr/tillfälle*Begär offert


    *Priset gäller inom Norrköpings- och Linköpings tätort efter avdragen skattereduktion med säsongsavtal. Utanför dessa tätorter tillkommer resekostnad. För fullständiga villkor kontakta oss.

    Rulla till toppen