Vård av gräsmattan
i Linköping, Norrköping, Mjölby och Motala

– Vi arbetar i hela Östergötland
För att din gräsmatta ska vara frodig och välmående, krävs det noggrann omvårdnad. På SP Utemiljö är vi specialister på detta område. Med vår expertis inom gräsvård kan vi återställa din gräsmatta till dess gröna och frodiga skick som du kan vara stolt över. Vi använder högkvalitativ gödning som är anpassad efter årstiderna för att stärka gräset och främja en tät och vacker gräsmatta samtidigt som vi motverkar mossa och ogräs. Dessutom utför vi stödsådd för att ge gräset de bästa förutsättningarna. För optimalt resultat rekommenderar vi att behandlingen upprepas tre gånger under säsongen.
Vår tjänst inkluderar även skräddarsydda skötselråd för din specifika gräsmatta.

Vad gräsmattevård innebär

Gräsvård handlar om mer än bara att klippa gräset. För att upprätthålla en vacker och hälsosam gräsmatta behövs även åtgärder såsom att ta bort dött gräs och mossa för att säkerställa att gräsets rötter får tillräckligt med syre. Förutom regelbunden gräsklippning är det viktigt att gödsla, kalka, göra stödsådd och bearbeta gräset för att uppnå en snygg, frisk och frodig gräsmatta.

Gräsmattevård för 125 m² *

Från 875 kr efter RUT-avdrag.

* Vid ytor över 125 m² tillkommer 7 kr per m² efter RUT.

Utöver detta erbjuder SP Utemiljö även kontinuerlig skötsel av gräsmattor inklusive gräsklippning, dressning, vertikalskärning och hålpipsluftning.

Kontakta oss

Offertförfrågan gräsmattevård
    Rulla till toppen