Lokalvård
i Linköping, Norrköping, Mjölby och Motala

– Vi arbetar i hela Östergötland

Rena och välstädade rum ger det första intrycket av fastigheten och bidrar till att skapa trivsel, både i boendemiljön och arbetsmiljön. Det kan verka lika enkelt som självklart. Erfarenheten säger att det varken är det ena eller det andra.

Inom SP Trädgårdsservice är vi väl medvetna om den roll vi har när det gäller att skapa en attraktiv miljö, och lika införstådda i vilken betydelse det har både för fastighetsägare och hyresgäster.

Vårt utbud inom städ omfattar bland annat städning av alla allmänna utrymmen i flerfamiljsfastigheter.

Vi på SP Trädgårdsservice arbetar med moderna metoder, miljövänliga rengöringsmedel och personal med blick för uppgiften.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Vi städar efter era behov

Trapphuset är ett första intryck och just därför så är också trappstädningen en mycket viktig del av ert fastighetsvärde.

Vi städar efter era önskemål. En eller flera gånger i veckan och vi kan lägga ett rullande schema för exempelvis tvättstuga och källarförråd. Intervallerna kan anpassas efter nyttjande och säsong så att vi städar när det behövs, till exempel oftare under årets blöta och smutsiga årstider.

Vår trappstädning når in i varje vrå. Vi går över era golv med fuktad mopp samt torkar av väggar och fria ytor så som fönsterkarmar, lister och element. Räcken, armaturer och entrédörrar rengörs och skarpgaller töms.

Finns det sedan en hiss eller flera så ser vi självklart också till så att även dessa rengörs och hålls presentabla.

Fönsterputsning utför vi med det intervall ni önskar. Behövs det en skylift ordnar vi med det.

Material och redskap tar vi själva med och vi använder aldrig några som inte är godkända för vår miljö.

Innan vi lämnar ett kostnadsförslag på städning så vill vi gärna besöka ert kontor eller er lokal. Våra städavtal utgår ifrån kundernas behov och önskemål. Tillsammans kan vi forma en städlösning som lämpar sig för just er. Efter att ha hört era behov och kontrollerat ert trapphus närmre så kan vi också ge er ett kostnadsförslag som matchar.

Rulla till toppen