DRÄNERING OCH ISOLERING
i Linköping, Norrköping och Motala

 

Dränera och isolera din källare eller krypgrund med hjälp av Isodrän-systemet och en certifierad entreprenör. Vi på SP Trädgårdsservice är utbildade och certifierade enligt Isocert allt för att du som kund ska kunna känna dig trygg med att få ett korrekt och säkert utfört arbete.

 

Dränering i Linköping och Norrköping

Otillräcklig dränering är en vanlig orsak till fuktproblem i husgrund och källare. Anledningen till att dräneringen inte fungerar som den ska kan vara att den gjordes för väldigt länge sedan när det fanns andra regler och normer, det är inte ovanligt att gamla dräneringsrör ligger för högt. Det händer också att dräneringsrören med åren blivit igensatta av jord och smuts.

 

Vi på SP Trädgårdsservice utför dränering av både små och stora byggnader i Norrköping och Linköping.

 

Isolera grund och källare

Vid dränering frigörs grunden och då kan det vara smart att passa på att tilläggsisolera källarväggen utifrån. Isoleringen kan både sänka uppvärmningskostnaderna och ge torrare luft i källarvåningen.

 

Vi isolerar grund och källare med hjälp av Isodrän-systemet. Vid nybyggnation kan Isodrän användas till platta på mark, men för källare och krypgrund kan isolering även ske i efterhand. En varm och behaglig källarmiljö kräver både bra fuktskydd och yttre isolering. Isoleringen sparar både energi och hjälper till att få fuktvandringen att gå åt rätt håll. Isodrän skivan har en kapilärbrytande funktion och kombinerar dränering och värmeisolering. Läs gärna mer om Isodrän här.

 

Vi är utbildade och certifierade med Isocert, vilket säkerställer hög kvalitet och korrekt utförande på isolering med Isodränmetoden.