DRÄNERING OCH ISOLERING
i Linköping, Norrköping, Mjölby och Motala

– Vi arbetar i hela Östergötland

Dränera och isolera din källare eller krypgrund med hjälp av Isodrän-systemet och en certifierad entreprenör. Vi på SP Trädgårdsservice är utbildade och certifierade enligt Isocert för att du som kund ska kunna känna dig trygg med att få ett korrekt och säkert utfört arbete.

Dränering i Linköping, Norrköping och Motala

Otillräcklig dränering är en vanlig orsak till fuktproblem i husgrund och källare. Anledningen till att dräneringen inte fungerar som den ska kan vara att den gjordes för länge sedan då kunskap och teknik såg annorlunda ut. Några vanliga orsaker till problem är att dräneringsrören ligger för högt eller blivit igensatta med lera och sand. Vi på SP Trädgårdsservice utför dränering av både små och stora byggnader i Norrköping, Linköping och Motala.

Isolera grund och källare

Vid dränering frigörs grunden och då kan det vara smart att passa på att tilläggsisolera källarväggen utifrån. Isoleringen kan både sänka uppvärmningskostnaderna och ge torrare luft i källarvåningen.Vi isolerar grund och källare med hjälp av Isodrän-systemet. Vid nybyggnation kan Isodrän användas till platta på mark. För källare och krypgrund kan isolering även ske i efterhand. En varm och behaglig källarmiljö kräver både bra fuktskydd och yttre isolering. Isoleringen sparar både energi och torkar ut väggen. Isodrän skivan absorberar ingen fukt tack vare ett membran av latex och kombinerar dränering och värmeisolering. Vill du veta mer om Isodrän? Klicka här.

Vi är utbildade och certifierade med Isocert. Det säkerställer hög kvalitet och korrekt utförande på isolering med Isodränmetoden.

Rulla till toppen