Stubbfräsning
i Linköping, Norrköping, Mjölby och Motala

– Vi arbetar i hela Östergötland

Vi fräsar bort alla typer av stubbar utan att göra spår i gräsmattan!


Vi hjälper dig med stubbfräsning

Har du en eller flera stubbar som måste bort?Stor som liten –vi hjälper dig att fräsa bort alla typer av stubbar med minimal skada på din gräsmatta.

Vi fräser bort stubbar från träd, buskar eller häckar

Har du nyligen fällt ett träd, eller har du en äldre stubbe som du vill bli av med? Vill du plantera ny häck och slippa gräva? Vi hjälper dig. Stubbfräsning är ett kostnadseffektivt och smidigt sätt att bli av med stubbar. Stubben fräses sönder till flis, som med fördel kan användas till jordförbättring eller till marktäckning. Förresten, visste du att både borttagning och återställning av stubbar berättigar till RUT-avdrag. Väljer du att låta oss ta ner din gamla häck eller ditt träd och ersätta med något nytt så berättigas nästan hela jobbet till RUT-avdrag.

Stubbfräsning för en lättskött trädgård

Med hjälp av stubbfräsning blir trädgården mer lättskött och tillgänglig för diverse projekt i trädgården.Dessutom slipper du ett annars ovårdat uttryck. Tar du hjälp av experter på stubbfräsning så minimeras markskador och du garanteras ett snyggt och välskött slutresultat.

Vi fräser bort dina stubbar

Vi utför stubbfräsning på ett snabbt och effektivt sätt med hjälp av en maskin som kallas stubbfräs. Vår stubbfräs är liten och smidig och kommer in genom ett vanligt grindhål. Innan vi börjar fräsa bort dina stubbar ser vi till att ta hänsyn till dina önskemål, likaså de befintliga markförhållandena och miljön runt omkring. Är du osäker på hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss så löser vi problemet med just din stubbe.

Rulla till toppen