MARK & ANLÄGGNING
i Linköping, Norrköping, Mjölby och Motala

– Vi arbetar i hela Östergötland

SP Trädgårdsservice utför alla typer av anläggningsarbeten inom mark. Arbetsområdet är brett, allt från en ny rabatt till kompletta trädgårds- eller trädgårdsanläggningar med murar, stenläggningar, plattläggningar och dammar med mera

Kunskap och kvalité 

Mur- och plattsättning är ett hantverk som kräver yrkesskicklighet, erfarenhet och kunskap för att bli rätt. Vi hjälper dig hela vägen med allt från val av växter och marksten till färdigställande av din trädgårdsanläggning. Inom företaget finns trädgårdsmästare, anläggare, maskinister och även snickare vilket ger dig förutsättningar för ett lyckat projekt.

Kvalité – En investering

Att satsa på kvalité vid investering i trädgård eller park ger inte bara en vackrare och mera trivsam trädgård utan du höjer också värdet på fastigheten många år framöver. En investering för framtiden helt enkelt.

Fastighetsägare eller byggbolag?

Vi hjälper till med finplaneringsarbeten eller renovering av din kvartersmark. Självklart är vi medlemmar i Sveriges byggindustrier har bytt namn till Byggföretagen och använder ID06. Vi har tidigare utfört projekt för t.ex. AB Stångåstaden, NCC och Hökerum bygg.

Välkommen att kontakta oss för ett första kostnadsfritt besök där vi går vi igenom era idéer och önskemål.

Rulla till toppen